REDS Helsinki ja OP Vakuutus aloittivat yhteistyön 4.7.2018 alkaen
23.8.2018 13:21 Uutiset / PääsivustoREDS Helsinki ja OP Vakuutus aloittivat yhteistyön

REDS Helsinki ja OP Vakuutus ovat aloittaneet yhteistyön 4.7.2018 alkaen. Tavoitteena on yhdessä vahvistaa REDSin toimintaa ja OP Vakuutuksen läsnäoloa harrastajien sekä heidän perheidensä arjessa.

Yhteistyön johdosta OP Vakuutus tarjoaa REDSin jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen kumppanietuna vakuutusalennuksia kotivakuutuksesta sekä jatkuvista matkustaja- ja matkatavaravakuutuksista. Kumppanietujen lisäksi, ostamalla vakuutuksen yhteistyön kautta tuet myös seurasi toimintaa. Hyödyntääksesi kumppaniedut ja tukeaksesi REDSin toimintaa, pyydä tarjous haluamistasi vakuutuksista ja ilmoita REDSin kumppanikoodi tarjouspyynnön lisätietokenttään. Alennus myönnetään ainoastaan verkossa jätettyihin tarjouspyyntöihin.

REDS Helsingin kumppanikoodi: REDS20

Lue lisää vakuutuksista ja eduista, sekä pyydä tarjous osoitteessa

uusi.op.fi/kumppaniseuran-vakuutusedut-ja-palvelut

Turvaa terveytesi myös harrastusten ulkopuolella

Loukkaantumisia ja sairastumisia voi sattua myös harrastusten ulkopuolella, minkä vuoksi terveyden turvaaminen myös vapaa-ajalla on ensiarvoisen tärkeää. OPn terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja parhaan mahdollisen hoidon sitä tarvitessasi – haluamasi mukaan niin julkisia kuin yksityisiäkin terveyspalveluita hyödyntäen. OPn terveysvakuutusasiakkaana sinua palvelevat myös Pohjola Terveys, laaja lääkärikumppaniverkosto sekä Pohjola Terveysmestari. Saat lisäksi käyttöösi urheilijan erityistarpeet ymmärtävän sekä urheiluvammoihin ja näiden selättämiseen erikoistuneen Urheiluklinikan palvelut.

Voit pyytää tarjouksen OPn terveysvakuutuksesta samalla kertaa muiden vakuutusten kanssa. Muistathan ilmoittaa REDSin kumppanikoodin (REDS20) myös silloin, kun pyydät tarjouksen terveysvakuutuksesta erikseen.

Matkavakuutuksen myöntää vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Muut vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.


   
Lisää uutisia
REDS
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Yhteistyökumppanuus
Kategoriat